Felix-a-smart-building-for-a-healthier-future-021

Mikä Fidelix?

Olemme rakentaneet Fidelixin parikymmenvuotista tarinaa suurella ammattiylpeydellä. Me teemme, minkä lupaamme – ja teemme sen kerrassaan hyvin.

Jotain olemme tainneet tehdä matkallamme oikein, sillä asiakkaamme luottavat työmme laatuun yhä uudestaan. Olemme päässet rakentamaan muun muassa Espoon sairaalaa, Pasilan Triplaa, Kehärataa ja Pohjoismaiden korkeinta rakennusta Turning Torsoa.

Mitä on rakennusautomaatio?

Kokonaisvaltaiset ja tarkoituksenmukaiset ratkaisut takaavat talotekniikan tehokkaan ylläpidon ja seurannan. Automaatiojärjestelmä ohjaa lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja valaistusta tarpeen ja käyttötilanteen mukaan. Järjestelmä raportoi käyttöasteesta ja kulutuksesta tarkasti, joustavasti ja havainnollisesti. Näin mahdolliset ongelmat ja epäkohdat voidaan huomata ajoissa.

Rakennusautomaatiojärjestelmämme kokoaa talotekniikan anturit, mittarit, toimilaitteet, säätimet ja turvallisuusjärjestelmät helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Fidelix-järjestelmä pohjautuu avoimiin standardeihin, mikä tarjoaa tehokkaan tavan yhdistää useimmat muut järjestelmät ja laitteet yhdeksi kokonaisuudeksi.

Hyvin toimiva ja tarkasti viritetty rakennusautomaatiojärjestelmä voi parantaa merkittävästi rakennusten energiatehokkuutta – sisäilmastosta tinkimättä.

 

Teimme asiantuntijoidemme kanssa videon jossa älykäs rakennusautomaatiomme selitetään auki. Voit katsoa videon alta klikkaamalla kuvaa!

Älykäs rakennusautomaatio

 

Lue lisää

Kaikki artikkelit