FX-3000-X varmistaa järjestelmien laajan yhteensovittamisen myös tulevaisuudessa

Fidelix kehitti uuden sukupolven keskusyksikön

4.06.2024 –

Entistä kestävämpi tulevaisuuden rakentaminen edellyttää myös rakennusautomaatiojärjestelmiltä yhä kehittyneempää teknologiaa. Tätä tarjoaa Fidelixin uusi Linux-pohjainen rakennusautomaation keskusyksikkö FX-3000-X.

Laaja yhteensopivuus niin vanhempien tuotesukupolvien kuin muiden taloteknisten järjestelmien kanssa on aina ollut Fidelixin rakennusautomaatiojärjestelmän erityisyys. Teknologian lisääntyessä kiinteistöissä turvalliset integraatiot ja liitettävyys muiden järjestelmien kanssa tulevat olemaan entistäkin kriittisemmässä roolissa.

Linux-ympäristöön Fidelixin rakennusautomaatiojärjestelmän tuomisen taustalla on ennen kaikkea halu taata Fidelix-järjestelmän poikkeuksellisen laaja avoimuus, yhteensopivuus ja integroitavuus myös tulevaisuudessa, kun uusien teknologien määrä kasvaa.

Kiinteistön hallinnan näkökulmasta FX-3000-X ei muuta radikaalisti mitään, keskusyksikkönä se toimii ja tarjoaa samat talotekniikan ohjauksen mahdollisuudet kuin tällä hetkellä laajasti käytössä olevat aiemman sukupolven Fidelix-laitteet. Tekniikka on jatkossakin yhteensopivaa myös kaikkien aiempien Windows-pohjaisten järjestelmien kanssa. Myös asennettavuus jatkaa aiempien tuotesukupolvien linjalla.

”Uutta Linuxin perustuvassa järjestelmässä on tulevaisuuden mahdollisuudet ja kyvykkyys reagoida teknologioiden kehitykseen aiempaa tehokkaammin ja nopeammin.”

Käyttäjälle uusi teknologia näkyy erityisesti käyttöliittymässä, jonka grafiikkaa hyödyntävä toteutus on huomattavasti intuitiivisempi ja tutumman oloinen nuoremmille älypuhelimiin tottuneille käyttäjille.

Kehitystyön yhteydessä Fidelix on panostanut entisestään myös käyttäjien tukeen ja tuottanut videomuotoon järjestelmän ohjauksessa ja käytössä opastavia koulutus- ja tukimateriaaleja.

Tutustu uuden sukupolven Fidelix FX-3000-X keskusyksikköön.

FX-3000-X-1

 

Tilaa Fidelix-uutiskirje!