Nimitysuutinen

Nimitysuutinen

26.01.2022 – Ajankohtaista

Fidelixin toimitusjohtaja Tero Kosunen nimitetään myös
 Assemblin Finland -liiketoiminta-alueen johtajaksi ja osaksi Assemblin-konsernin johtoryhmää 1. helmikuuta alkaen.


Assemblinin Suomen-toiminnot koostuvat kolmesta itsenäisestä yksiköstä: talotekniikkayritys Assemblin Oy:stä, automaatiokonserni Fidelixistä ja kiinteistöjen energiajärjestelmien toimittaja Tom Allen Senerasta. Suomen-toimintoja johtaa tällä hetkellä tilapäisesti Assemblinin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Johansson.

  • Meillä on Suomessa tällä hetkellä kolme erittäin vahvaa ja toisiaan hyvin täydentävää yksikköä, ja yhdessä voimme tarjota kiinteistöille markkinoiden kehittyneimpiä ilmastofiksuja ratkaisuja. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Tero Kosunen siirtyy Assemblin Finland -liiketoiminta-alueen johtajaksi. Teron osaaminen, kokemus ja persoona tekevät hänestä erinomaisen johtajan Suomen-toiminnoille ja tuovat hyvän lisän konsernijohtoon, Mats Johansson sanoo.

Tero Kosunen jatkaa myös Fidelixin toimitusjohtajana.

  • Olen hyvin ylpeä siitä, että saan jatkaa Fidelixin, Assemblinin ja sen Suomen-toimintojen kehittämistä. Tutustuin toimintoihin syksyn aikana, ja eri osa-alueiden vahva osaaminen teki minuun suuren vaikutuksen. On hienoa päästä vahvistamaan asemaamme Suomen markkinoilla läheisessä yhteistyössä Assemblin Oy:n toimitusjohtajan Jukka Jäppisen, Tom Allen Seneran toimitusjohtajan Johan Holman ja Suomen-toimintojen kaikkien 750 työntekijän kanssa, Assemblin Finland
    -liiketoiminta-alueen johtaja ja Fidelixin toimitusjohtaja Tero Kosunen toteaa.

Tiedustelut:

Tero Kosunen, Fidelixin tj. ja Assemblin Finland -liiketoiminta-alueen johtaja, tero.kosunen@fidelix.com,
+358 50 444 1200

Mats Johansson, Assemblinin tj. ja konsernijohtaja, mats.e.johansson@assemblin.se, +46 10 475 3960

Åsvor Brynnel, Assemblinin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, asvor.brynnel@assemblin.se, +46 10 475 3948

 

Lue lisää

Kaikki artikkelit

Tilaa Fidelix-uutiskirje!