ARE ostaa Fidelix Oy:n Pohjois-Karjalan automaatioliiketoiminnan

27.10.2023 – 12.00.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 17.10.2023 yrityskaupan, jossa pääomasijoitusyhtiö Triton hankkii Caverion Oyj:n. Kaupan hyväksymisen ja täytäntöönpanon ehtona on, että Triton myy Fidelix Oy:n Pohjois-Karjalan liiketoiminnan. Liiketoiminnan on ostanut Are Oy.

Sopimus on allekirjoitettu ja kaupan lopullinen täytäntöönpano on suunniteltu tapahtuvan 31.10.2023.  Tämän jälkeen liiketoiminta siirtyy osaksi Are Oy:a ja Fidelix Oy:n Joensuun yksikön 11 työntekijää siirtyvät Are Oy:lle vanhoina työntekijöinä.

”Fidelixin Joensuun toiminta on ollut aina ammattimaista, laadukasta ja pitkäjänteistä. Muutos ei vaikuta henkilöstömäärään ja Joensuun yksikkö jatkaa Fidelix-partnerina jatkossakin. Are Oy saa liiketoimintakaupassa vahvat ja osaavat asiantuntijat sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet”, Fidelixin liiketoimintajohtaja Ilkka Vähämöttönen sanoo.

”Asiakkaiden suuntaan muutoksella ei ole vaikutusta päivittäiseen tekemiseemme. Toiminta jatkuu paikallisesti tuttujen ihmisten toimesta.”, toteaa aluepäällikkö Jarkko Ratinen. 

 

Lisätietoa:
Liiketoimintajohtaja Ilkka Vähämöttönen, p. 040 745 6777, ilkka.vahamottonen@fidelix.com

Aluepäällikkö Jarkko Ratinen, p. 050 590 8070, jarkko.ratinen@fidelix.com 

Lue lisää

Kaikki artikkelit